Pieter Grinwis

Raadslid

Woordvoerder voor:

Commissie Ruimte, Commissie Leefomgeving en Financiën

Woont in wijk

Vruchtenbuurt (Segbroek)

Een stem voor mij is een stem voor...

Een sterke Haagse wijk. Ik kies dus niet voor een peperduur cultuurpaleis, het kappen van monumentale bomen aan de Laan van Meerdervoort en grootschalige (hoog)bouw aan de (Scheveningse) kust, maar voor investeringen in kleinschalige, maar voor wijken o zo belangrijke voorzieningen, zoals de bibliotheek in de Schilderswijk.

Een stem voor mij is een stem voor een lijsttrekker die recht wil doen aan iedere Hagenaar. Aan u, aan uw zorgbehoevende buurman of -vrouw, aan uw (buur)kinderen, maar ook aan de prostituee, een paar straten verderop, die slachtoffer van mensenhandel is. Voor de ChristenUnie-SGP is elk mens van waarde!

Twitter

@Pieter_Grinwis

Kerkelijke gemeente

De Bethlehemkerk een hervormde wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Den Haag (PKN)

Persoonlijke drijfveer / motto

Geloof in Den Haag!

Ik geloof in een stad van vrede en recht voor iedreeen, waar we omzien naar elkaar en verantwoordelijkheid voor elkaar dragen. Ik geloof in een stad waar we gezinnen, vrijwilligers, mantelzorgers en ondernemers; scholen, kerken en (sport)verenigingen waarderen en de ruimte geven. Ik geloof in een stad die tot bloei komt in levendige wijken met goede kleinschalige voorzieningen dichtbij mensen.. en niet in grootschalige prestigeprojecten in het centrum of aan de Scheveningse kust.

Als lijsttrekker zal ik mij, samen met de andere kandidaten, met hart en ziel inzetten voor u en voor onze mooie stad; omdat we geloven in Den Haag.

Ook nog lid van / doe vrijwilligerswerk voor

Voorzitter van de kerkrentmeesters van de Bethlehemkerk en lid van het centraal college van kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente van Den Haag.

Hobby's

Als er tijd is - met de nadruk op als - lezen, discussiëren en wielrennen.

Bereikbaar

pieter.grinwis @ denhaag.nl (zonder spaties)