Meld je aan voor een plek op de kandidatenlijst van de ChristenUnie/SGP

cu-sgp-vierkantvrijdag 17 september 2021

Op 16 maart 2022 zullen er weer gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden. De ChristenUnie zal meedoen aan de verkiezingen in Den Haag en in Leidschendam-Voorburg.
In de afgelopen jaren heeft de ChristenUnie in beide gemeenten een betekenisvolle bijdrage geleverd aan de lokale politiek en dat willen we de komende vier jaar weer doen. We zijn daarom op zoek naar potentiële raadsleden, fractievertegenwoordigers (Den Haag) en raadscommissieleden (Leidschendam-Voorburg). Maar ook zoeken we enthousiaste mensen die niet zozeer een concrete functie in het stadhuis ambiëren, maar wel graag een bijdrage willen leveren, bijvoorbeeld door de contacten met de brede achterban van de ChristenUnie te onderhouden of door simpelweg betrokkenheid te tonen met een plek op de lijst. Wij hopen zo tot een brede vertegenwoordiging van sociaal betrokken christenen te komen!

Inmiddels komen de verkiezingen al snel dichterbij. Daarom hebben we een strakke planning. Uiterlijk 1 oktober kun je je beschikbaarheid doorgeven voor een plek op de lijst. Dat kan via bijgaand formulier: https://forms.gle/ACoGTvqAxop8WysX6.

Mocht je een plek in de top-10 (Den Haag) of top-6 (Leidschendam-Voorburg) ambiëren, dan willen we je vragen om ook een motivatie te sturen naar selcieCUDH2022@gmail.com. Qua vorm ben je hierin vrij: het mag een brief zijn (max. 300 woorden), maar bijvoorbeeld ook een filmpje (max. 2 minuten) of een presentatie. Kies vooral wat bij jou past en verras ons! ;-)

In ieder geval met potentiële kandidaten die een plek hoog op één van de twee lijsten ambiëren, zullen we een gesprek voeren. Begin november willen we de concept-kandidatenlijsten klaar hebben.

We hopen uiteraard dat het proces van werving en selectie prettig en succesvol verloopt. Mocht je nu of op een later moment vragen hebben, dan kun je ons bereiken via contactpersoon van de selectiecommissie: Pim Roza (selcieCUDH2022@gmail.com, tel. 06-52766124).

 

Labels
Verkiezingen

« Terug

Reacties op 'Meld je aan voor een plek op de kandidatenlijst van de ChristenUnie/SGP'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Eerdere nieuwsberichten > 2021

december

november

oktober

september

juli

juni