Leden campagneteam gezocht!

20170802_115125woensdag 02 augustus 2017 14:17

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag. Bij deze verkiezingen wil de ChristenUnie/SGP Den Haag het beste resultaat ooit neerzetten. De voorbereidingen voor de campagne zijn al in volle gang en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Dus ben je enthousiast voor christelijke politiek in Den Haag en wil jij hier een steentje aan bijdragen in aanloop naar 21 maart? Lees dan verder.

Momenteel zijn we op zoek naar mensen die zich willen aansluiten bij het campagneteam. Het campagneteam is verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van diverse campagneactiviteiten alsook de campagne als geheel. Dit alles uiteraardamen met de kandidaten en vele Haagse vrijwilligers.

Concreet zoeken we voor het campagneteam mensen die ervaring/affiniteit hebben met één of meer van de volgende volgende gebieden:

  • Digitale vormgeving (DTP)
  • Audiovisuele ondersteuning (Filmpjes & foto's)
  • Schrijven van teksten voor website, sociale media, flyers en pers
  • Aansturen van vrijwilligers tijdens campagneactiviteiten
  • Organisatie van campagneactiviteiten
  • Fondsenwerving voor specifieke activiteiten/algemene campagne
  • Bedanken van leuke, originele en creatieve campagne-ideeën

Kan je vanuit één of meerdere van deze gebieden een bijdrage leveren aan de campagne? Heb je op andere gebieden expertise die absoluut niet kan ontbreken in een campagneteam? Of heb je juist nog verdere vragen over de campagne of wil je je op een andere manier inzetten? 

Neem in al deze gevallen contact op met onze campagneleider Simon Fritschij door te mailen naar campagne@denhaag.christenunie-sgp.nl. We horen graag van je!

« Terug

Reacties op 'Leden campagneteam gezocht!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Eerdere nieuwsberichten > 2017 > augustus

Geen berichten gevonden